Det var Ditlev der
startede det hele

Der var engang en slagter, der grundlagde egen virksomhed i Fjelsted på Fyn tilbage i 1864. Han ville sikkert blive forbavset over at se, hvad hans firma er vokset til fem generationer senere.

Ditlev Jørgensen, grundlægger af Bornholmerslagteren

En in­sti­tu­tion på Born­holm

Med egen slagterforretning i Sandvig i 1934 grundlagde Richard og Emmy Jørgensen en bornholmsk institution, og de levede op til familietraditionen ved også at grundlægge en familie, hvor sønnen Hans Jørgen Jørgensen kom i lære som slagter. Hans Jørgens søn Richard Ditlev Jørgensen står i dag i spidsen for Bornholmerslagteren som femte generation i dynastiet.

Slagter Jøgensens Butik i Sandvig

I 1934 erhvervede Richard Jørgensen og kommende hustru Emmy Larsen, Oluf Kofoeds slagterforretning i Sandvig.

Vokse­værk og stor­pro­duktion

Richard Ditlev Jørgensen drev slagter- og catering­virk­som­hed sammen med sin far, og de producerede pålæg og pølser efter de bedste familie­traditioner. Men han havde også planer om yderligere vækst, og efter en kapital­tilførsel i 2010 er der kommet fart på storproduktionen til butikker overalt på øen og i resten af landet.

Fra en driftig slagter på Fyn til en virksomhed med vokseværk i dagens Aakirkeby går der en lige linje og en fremdrift båret af faglighed og høje kvalitetskrav. Det kan smages i hver eneste mundfuld.

Image
Richard Ditlev Jørgensen

Richard Ditlev Jørgensen

Image

B slagter logo