Det var Ditlev der
startede det hele
Der var engang en slagter, der grundlagde egen virksomhed i Fjelsted på Fyn tilbage i 1864. Han ville sikkert blive forbavset over at se, hvad hans firma er vokset til fem generationer senere.
En institution på Bornholm
Med egen slagterforretning i Sandvig i 1934 grundlagde Richard og Emmy Jørgensen en bornholmsk institution, og de levede op til familietraditionen ved også at grundlægge en familie, hvor sønnen Hans Jørgen Jørgensen kom i lære som slagter. Hans Jørgens søn Richard Ditlev Jørgensen står i dag i spidsen for Bornholmerslagteren som femte generation i dynastiet.
I 1934 erhvervede Richard Jørgensen og kommende hustru Emmy Larsen, Oluf Kofoeds slagterforretning i Sandvig.
Vokseværk og storproduktion
Richard Ditlev Jørgensen drev slagter- og cateringvirksomhed sammen med sin far, og de producerede pålæg og pølser efter de bedste familietraditioner. Men han havde også planer om yderligere vækst, og efter en kapitaltilførsel i 2010 er der kommet fart på storproduktionen til butikker overalt på øen og i resten af landet.
Fra en driftig slagter på Fyn til en virksomhed med vokseværk i dagens Aakirkeby går der en lige linje og en fremdrift båret af faglighed og høje kvalitetskrav. Det kan smages i hver eneste mundfuld.
Richard Ditlev Jørgensen